Taptoe Hellevoetsluis

Partners

Partner worden van hét mooiste muziekevenement
van Voorne Putten en Rozenburg !

Zaterdag 15 september 2018 organiseert Stichting Taptoe Hellevoetsluis haar 4e editie van haar Streetparade en Taptoe. Een muzikaal feest voor de inwoners van Hellevoetsluis en omstreken. Met de organisatie van de Taptoe, op het terrein van het Helinium, wil de stichting niet alleen het publiek laten genieten van één van de mooie muzikale evenementen, maar zeker ook de gemeente Hellevoetsluis op cultureel gebied op de kaart blijven zetten voor een groot publiek.

 

Kwaliteit

Stichting Taptoe Hellevoetsluis hecht grote waarde aan kwaliteit. Daarom is er in de begroting een aanzienlijk deel van het budget gereserveerd voor de komst van nationaal en internationaal gerenommeerde showkorpsen. Dit jaar is er de intentie om maar liefst zes tot zeven van de meeste succesvolle- en gerenommeerde muziekkorpsen van Nederland en Duitsland op ons evenement te hebben. Dit is uitzonderlijk in de Taptoe-wereld en zal zeker voor veel publiciteit gaan zorgen. Deze genoemde korpsen zijn allen deelnemers en winnaars op verschillende onderdelen van het Wereld Muziek Concours, dat eens in de 4 jaar gehouden wordt in Kerkrade. De laatste editie van dit evenement vond plaats in 2017. Verder zijn alle muziek- en showkorpsen graag geziene gast bij allerlei taptoes en streetparades in het Nederland maar ook daarbuiten.

 

Een evenement waar u achter kunt staan

Een partnerschap biedt u niet alleen de mogelijkheid om uw naamsbekendheid te vergroten, maar helpt ons ook meer bekendheid te geven aan het fenomeen ‘show en spektakel’  binnen de muziekwereld. Hetgeen weer een positieve uitwerking zal hebben voor de gemeente Hellevoetsluis, de toeristische sector en de lokale economie. Met recht een win-winsituatie dus. Uw bedrijf kan dit initiatief natuurlijk ondersteunen. Hiervoor heeft de stichting speciale sponsorpakketten samengesteld waaruit u een keuze kunt maken.
Heeft u echter speciale wensen, geen probleem. Laat het ons weten want wij zijn u graag van dienst.
Neemt u contact met ons op voor uw vragen omtrent uw partnerschap via onderstaand contactformulier.

 

Dé ANBI status en de voordelen voor u

Stichting Taptoe Hellevoetsluis is een door de belastingdienst erkende culturele instelling.
Dit wil zeggen dat de stichting door de Belastingdienst erkend is als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).
Hierdoor is een gift aan de Stichting aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. Dit kan een financieel voordeel van 40% tot 50% opleveren.

Meer informatie over dit onderwerp vindt u hier op de site van de belastingdienst.

Onze ANBI gegevens vind u hier.

 

Heeft u interesse om partner te worden van Taptoe Hellevoetsluis?

Vult u dan hieronder het formulier in, dan nemen wij snel contact met u op.Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp
Interesse voor sponsoring van uw evenement

Uw bericht

 

Deze partners gingen u reeds voor: