Taptoe Hellevoetsluis

Gastenboek

We zijn benieuwd wat u ervan vond! Laat hier uw bericht achter.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
28 berichten.
Bauke de Jong Bauke de Jong uit Sneek schreef op 18 september 2016 om 18:33:
Een fantastische en perfect georganiseerde taptoe! Hulde aan de organisatie en alle vrijwillligers. Geweldig! Wij zijn benieuwd naar de andere foto's:)
Excelsior Renkum Excelsior Renkum uit Renkum schreef op 18 september 2016 om 18:32:
Namens Excelsior Renkum, bedankt voor de geweldige organisatie van deze dag. Het was zeker super gezellig met de andere muzikanten. Heel veel succes met jullie volgende Taptoe Hellevoetsluis.
Simone de Blok Simone de Blok uit Hellevoetsluis schreef op 18 september 2016 om 17:43:
We zijn nu voor de derde keer geweest, en het was weer geweldig, wat hebben we genoten van alle korpsen, wat een prestaties, klasse!! En complimenten naar de organisatie, want het was super TOP geregeld alles. Bij deze ook alle korpsen bedankt voor de geweldige shows, kippenvel!!! Op naar de volgende...... (kan niet wachten)
Frits Rens Frits Rens uit H-Sluis schreef op 18 september 2016 om 17:20:
Een geweldige geoliede organisatie. Een heel goeie mix van korps keuze. Kortom ,het was genieten van begin tot het einde. Nog maal wil ik de taptoe organisatie namens Koc en Marja danken voor de geweldig spontane inzet en medewerking ,waar door het mogelijk was hen een mooie avond te bezorgen.Ook dank voor het geschenk aan Koc de V dat hij mocht ontvangen van een aantal korpsen. Een geweldig evenement ,waar voor dank.Vriendelijke groeten ook namens Koc en Marja. Frits Rens.
Ad van Andel Ad van Andel uit Dordrecht schreef op 18 september 2016 om 17:17:
Wij kwamen uit Dordrecht en bij de kassa kregen we te horen het is uitverkocht. Ik dacht het kan niet waar zijn om na 45 minuten rijden en dan niets kunnen zien en weer naar huis. Er werd door de organisatie naar een goede oplossing gezocht. Allereerst een pluim voor alle vrijwilligers, het verliep vlekkeloos, ook na afloop goed geregeld. De organisatie had geweldige korpsen aangetrokken met ieder voor zich geweldige shows. Heel erg knap van K&G. dat ze 2 shows kunnen laten zien. Wij zijn blij dat we de reis gemaakt hebben vanuit Dordrecht, en hebben ons prima vermaakt. Mocht er in 2017 weer een taptoe komen dan zijn we zeker weer van de partij in Hellevoetsluis
Debby Kos Debby Kos uit Rockanje schreef op 18 september 2016 om 14:34:
Wat een mooie avond gisteren met prachtige optredens. Eerder in het winkelcentrum ook al kunnen genieten. Geweldig om mijn favorieten Advendo zo dichtbij mijn thuis te kunnen bewonderen.
Leon Leon uit Hellevoetsluis schreef op 18 september 2016 om 14:25:
Was een top avond vooral de band uit Leiden was erg goed alleen jammer dat de drone ons stoorde was erg irritant als ik een buks had had ik hem neer gehaald verder erg goed georganiseerd petje af
W. Boot W. Boot schreef op 18 september 2016 om 13:56:
Alle waardering voor de organisatie en het verloop van taptoe 2016. De deelnemende verenigingen hebben een fantastische taptoe verzorgd. Proficiat!